Kriti Sanon bakal bintangi "Satte Pe Satta"? | Buletin & Rencana | Cinema Online
Waktu Tayangan
 
Buletin

Kriti Sanon bakal bintangi "Satte Pe Satta"?

Penulis: Ashraf Nasser

Kriti Sanon belum lagi memberi sebarang kata putus atau pengesahan mengenai pembabitannya dalam filem 'remake' Satte Pe Satta
Kriti Sanon belum lagi memberi sebarang kata putus atau pengesahan mengenai
pembabitannya dalam filem 'remake' "Satte Pe Satta"

26 Okt–Pelakon Kriti Sanon kini menjadi sebutan ramai apabila dia dikhabarkan bakal membawa watak Ranjeet Kaur dalam filem 'remake' "Satte Pe Satta" yang ditayangkan pada 1982.

Menurut laporan dari Times of India, Kriti dilaporkan telah ditawarkan watak Ranjeet Kaur yang mana filem 'remake' ini akan diarahkan oleh pengarah tersohor Farah Khan.

Bagaimanapun buat masa ini belum ada pengesahan dibuat lagi, malah pengarah baru-baru ini juga memberitahu dia akan mendedahkan butiran lanjut mengenai filem itu pada Diwali ini.

Sekiranya Kriti bersetuju untuk membintangi filem itu ia akan menyaksikan kali pertama Kriti berkongsi skrin dengan Hrithik Roshan dan Anushka Sharma selepas kedua-dua pelakon itu turut dikhabarkan akan membintangi filem itu.

Dalam perkembangan lain, Kriti bakal muncul dengan filem terbarunya berjudul "Housefull 4" dan juga filem "Panipat" bersama Arjun Kapoor dan Sanjay Dutt.

(Sumber: Times of India & Masala)

(Sumber foto: imdb)

Cinema Online, 26 Okt 2019


Pautan Berkaitan:
Waktu Tayangan