Shah Rukh Khan kembali ke set penggambaran filem terbaru? | Buletin & Rencana | Cinema Online
Waktu Tayangan
 
Buletin

Shah Rukh Khan kembali ke set penggambaran filem terbaru?

Penulis: Ashraf Nasser

Nampaknya Shah Rukh Khan tidak berehat panjang dari dunia lakonan sekiranya dia disahkan terlibat dengan 'Sanki'.
Nampaknya Shah Rukh Khan tidak berehat panjang dari dunia lakonan sekiranya dia
disahkan terlibat dengan "Sanki".

19 Nov– Berita gembira buat peminat hero Bollywood iaitu Shah Rukh Khan apabila dia dilaporkan bakal kembali di layar perak menerusi filem terbarunya tidak lama lagi.

Menurut laporan dari Bollywood Hungama, ada sumber yang mendedahkan Shah Rukh Khan bakal terlibat dengan filem berjudul "Sanki" arahan Atlee.

Penggambaran filem itu dijangka akan bermula pada Mac 2020.

"Pengumuman rasmi mengenai butiran dan judul filem itu akan dibuat sebaik sahaja penggambaran bermula yang mana ia akan berlangsung pada Mac tahun depan.

"Ia adalah sebuah filem aksi dan akan menyaksikan Shah Rukh Khan membawa watak yang belum pernah dibawanya sebelum ini," ujar sumber tersebut.

Laporan mengenai kemunculan semula Shah Rukh Khan di layar perak nyata memberi keterujaan kepada peminatnya kerana sebelum ini dia pernah mengumumkan dirinya mahu berehat seketika dari dunia lakonan.

Menurutnya, dia mahu meluangkan masa bersama isteri dan keluarga dan tidak memaklumkan berapa lama dia akan berehat sebelum kembali beraksi di hadapan kamera.

Dalam pada itu, laporan mengenai kembalinya Shah Rukh Khan di layar perak muncul selepas dia berkongsi mengenai dirinya akan membuat 'cameo' dalam filem "Brahmastra" yang mana penggambaran untuk babaknya itu sudah pun selesai.

(Sumber: Bollywood Hungama)

(Sumber foto: DBPost)

Cinema Online, 19 Nov 2019

Waktu Tayangan